Fakta om lejlighederne på Hotel Barcelo Royal Beach (G801 & G802)


Udsigt over pool området


Velkommen til Hotel Barcelo Royal beach


Stue


Badeværelse


Udsigt til hotellet


Pool


Pool

De to lejligheder på Hotel Barcelo Royal Beach ligger på øverste etage (8. etage) ved siden af hinanden, der er ca. 100m til stranden og ca. 200m til centrum (blomstergaden). Fra begge terrasser er der udsigt over pool, hav og bjerge.  

Der er værdiboks, aircondition og kabel tv i lejligheden.

På hotellet findes inden- og udendørs pool, fitnessrum, jacuzzi, boblebad, forskellige slags massager og hud behandlinger, restaurant hvor der fås mad fra adskillige verdensdele afhængig af hvilken dag man besøger stedet og dertil en etage fuld at butikker med Bulgariens mere eksklusive varer, samt mange ægte mærkevare butikker.    

Der er parkering i kælderen, som man mod betaling kan benytte hvis man selv vælger at køre derned. Til Bulgarien er der ca. 2700km.

Der er mulighed for at vaske tøj/sengetøj på de lokale vaskerier. Køber man en "kvikvask" er tøjet klar ca. 3 timer efter aflevering. 

Man skal også selv gøre rent under opholdet, der er dog mulighed for at tilkøbe rengøring, det skal bare bestilles samtidig med at I bestiller lejligheden, priser og muligheder kan ses nedenfor.

1.Ugepakke: Tre gange rengøring. En gang skift af sengetøj og håndklæder. Slutrengøring inkluderet (sker på den sidste rengøringsdag) Pris kr. 640.- pr/uge

2. Ugepakke: Rengøring af lejligheden hver dag, to gange om ugen skiftes der sengetøj og håndklæder, desuden er der slutrengøring ved afrejse. Pris kr. 880.- pr/uge

3. Slutrengøring: (skal bestilles hvis ikke andre rengøringspakker bestilles) pris kr. 200.- 

Kalender for lejligheden G801


Kalender for lejligheden G802


Klik d
- Klik på knappen kontakt/reservation overfor. Udfyld blanketten og tryk send, så hører du fra os hurtigst muligt.
 


Stueetagen på hotellet.


Udsigt over Sortehavet


Stueetagen på hotellet


Reception på hotellet


Udsigt over pool-område


SPA område på hotellet


Tyrkisk bad på hotellet

                   

 
   
   
   
         

FinFerie.com - Kokær 2, Tapdrup - 8800 Viborg - Tlf: 86676776 / 28355548 - kroustrup@finferie.com